Brillen 2017-05-20T11:15:58+02:00

Brillen

Zijn uw ogen achteruit gegaan en wilt u weer beter zien? Dan biedt een bril uitkomst. In onze winkel in Epe treft u een breed assortiment monturen aan. Naast damesbrillen en herenbrillen hebben wij ook een grote collectie kinderbrillen. Ons uitgangspunt voor de keuze van onze collectie is dat de monturen uniek en ook betaalbaar moeten zijn. Of u nu op zoek bent naar een speciaal merk of juist op zoek bent naar een speciaal soort glazen, wij helpen u daar graag bij.

Afspraak maken

Ruim aanbod brillen

Brillen kopen bij Oogcontact Epe

In onze winkel hebben wij een divers aanbod monturen in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een juist montuur. Wij kijken hierbij naar de vorm van uw gezicht en natuurlijk welke stijl uw voorkeur heeft. Daarnaast houden we rekening met de sterkte die u nodig heeft, want ook dit is belangrijk voor de keuze van het montuur.

Vindt u het moeilijk om te beslissen? Wij maken foto’s van u, zodat u deze thuis aan uw familie en vrienden kunt laten zien. Daarnaast bieden wij de unieke service om enkele brillen mee naar huis te nemen zodat u ze rustig kunt passen.

  • Damesbrillen
    Wij hebben een uitgebreid assortiment aan damesmonturen in verschillende stijlen, vormen en kleuren.
  • Herenbrillen
    Wij hebben een uitgebreid assortiment aan herenmonturen in verschillende stijlen, vormen en kleuren.
  • Kinderbrillen en tienerbrillen
    Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kindermonturen en tienermonturen.

Kijk gerust eens rond in onze winkel aan de hoofdstraat in Epe. We adviseren u graag!

Herenbrillen bij Oogcontact Epe
Afspraak maken

Brillenglazen

Wij kunnen brillenglazen leveren in kunststof en glas. Wij kijken samen met u wat geschikt is voor u. Kunststof is lichter in gewicht en nagenoeg onbreekbaar. Glas daarentegen is zwaarder maar ook dunner en krast minder snel.

U leest het: er zijn diverse soorten brillenglazen op de markt, daarom helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Onze optometrist meet uw ogen en bespreekt daarna met u welke glazen het beste bij uw situatie passen.

Wil u meer weten over de verschillende soorten brillenglazen? Lees verder over brillenglazen.