Het team 2017-05-20T11:15:58+02:00

Wie zijn wij

Oogcontact Epe

Oogcontact Epe heeft meer dan 25 jaar ervaring en staat sinds de oprichting, in de wijde omgeving, bekend als een opticien met een persoonlijke benadering en een zeer hoog kennis- en serviceniveau. Wij zijn een zelfstandig optiekbedrijf.

Bij Oogcontact in Epe staat de kwaliteit in oogzorg, klantgerichtheid en een uitstekende service voorop. Wij bieden zowel topkwaliteit lenzen als een breed aanbod brillen.

Het team van Oogcontact bestaat uit drie vaste medewerkers die door hun jarenlange samenwerking goed op elkaar ingespeeld zijn.

Huyb Klooster

  • Optometrist
  • Contactlensspecialst

Thea Bosch

  • Gediplomeerd opticiën

Ria Klooster

  • Allround adviseur
  • Administratief medewerker

Ongeëvenaarde service

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de producten en diensten die wij aanbieden. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste producten passend bij uw situatie.

Onze service stopt niet bij de deur. Dit blijkt wel uit de diverse extra diensten die wij bieden. Bent u bijvoorbeeld slecht ter been? Wij komen bij u aan huis en indien nodig, halen wij u op en brengen u thuis!

Deskundige oogzorg

De kwaliteit van oogzorg staat bij ons voorop. Komt u voor een oogmeting of een oogonderzoek? U wordt altijd geholpen door onze ervaren optometrist. Het voordeel van Oogcontact is de korte lijnen met diverse huisartsen en oogartsen. Vertrouwen we het niet? Dan overleggen wij met uw huisarts of oogarts.

Afspraak maken